Becotide, Inhalationspulver, avdelad dos 0,4 mg/dos

Andra har använt Becotide mot ASTMA


Läkemedlet Becotide rekommenderas av 1 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.


Användarberättelser Blogginlägg Videos

På den här sidan kan du som användare av Becotide Inhalationspulver, avdelad dos 0,4 mg/dos läsa på och dela erfarenheter och biverkningar

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation samt så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för Becotide.


Bildbank för Becotide

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotide
Poäng: 5 av 5 (1 användare)

Snabbfakta


Namn:
Becotide Inhalationspulver, avdelad dos 0,4 mg/dos

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
R03BA01

Läkemedelstillverkare:
GlaxoSmithKline

Läkemedelsform och styrka:
Inhalationspulver, avdelad dos 0,4 mg/dos

Mer information:
Mer information om Becotide på Läkemedelsverket
Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Becotide

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Man som kommenterar pΠBecotide
Ronald, 79 - använt mot ASTMA
2017-11-28-16:01:41
Ett utmärkt väl fungerande astmamedicin, som jag ordinerades av min lungläkare 1989, och som sannolikt räddade mitt liv. Jag hade hostat dag och natt i 8 månader och hade faktiskt börjat resignera inför mitt öde, dvs att hosta ihjäl mig! Jag orkade till slut inte längre och mitt familjeliv var fullständigt ruinerat pga sömnbrist - ingen kunde ju sova om nätterna. Jag tackade han som räddade mitt liv: överläkare Gunnar Unge för mitt liv efter bara 3 dagars behandling av Becotide inhalationspulver 2 x 400 mg 2 ggr dagligen mot min nu diagnosticerade astma!! Men tyvärr drogs ju medicinen in (!), och mitt helvete började igen. Jag sökte både globalt och lokalt i riket Sverige efter gamla lager, men förgäves, och nu grinade dödens stund mot mig igen. Jag provade desperat alla preparat på marknaden - inget hjälpte, mao slutet var nära. Just nu går det hjälpligt, en dag i sänder, med Seretide inhalationssprej. Ja, och hostan är mitt signum, hos såväl nära och kära, som grannar.


Om GlaxoSmithKline


Glaxo Smith Kline Plc (ofta förkortat GSK) är ett brittiskt läkemedels- och sjukvårdsföretag. GSK är ett forskningsbaserat företag med en stor portfölj av läkemedel som täcker infektioner, centrala nervsystemet, andning, metabolism, onkologi, samt en lång rad vacciner, bl.a. Havrix mot Hepatit A.
Kända produkter är bl.a. Lamictal (mot epilepsi), Seroxat (mot depression), Imigran (mot migrän), Zantac (mot sura uppstötningar), Havrix (mot Hepatit A), samt Pandemrix som är ett vaccin mot A(H1N1).
Glaxo Smith Kline har sitt svenska huvudkontor i Solna kommun.
Företaget bildades år 2000 i samband med att SmithKline Beecham och Glaxo Wellcome slogs ihop. De bägge företag som idag tillsammans bildar GSK ligger bland annat bakom Ventolin, ett astmaläkemedel som släpptes 1969, samt ett laxermedel från 1800-talet. 2011 blev Benlysta, en läkemedelsbehandling mot lupus, som GlaxoSmithKline tagit fram tillsammans med Human Genome Sciences den första behandlingen av sitt slag att bli godkänd på 50 år.
GlaxoSmithKline har för närvarande ett börsvärde på 99,8 miljarder dollar, vilket motsvarar drygt 930 miljarder kronor. Företaget har 99 300 anställda och har sitt huvudkontor i Brentford, England.Svenska nyheter och bloggar om (Becotide)
FacebookSenaste nyheterna

CHMP ger positivt utlåtande om första allogena stamcellsläkemedlet

15-12-2017

? Stamcellsläkemedlet Cx601 (darvadstrocel) är ett potentiellt nytt behandlingsalternativ för patienter med komplexa perianala fistlar vid Crohns sjukdom Den europeiska läkemedelsmyndighetens vetenskapliga kommitté för humanläkemedel, CHMP, har gett ett positivt utlåtande om stamcellsläkemedlet Cx601 (darvadstrocel) för komplexa perianala fistlar hos vuxna patienter med Crohns sjukdom (2). Det är det första allogena stamcellsläkemedlet som fått positivt … Fortsätt läsa CHMP ger positivt utlåtande om första allogena stamcellsläkemedlet

Läs om CHMP ger positivt utlåtande om första allogena stamcellsläkemedletMedicinkollen Nyheter.

Stort steg mot eliminering av hepatit C i Sverige

15-12-2017

TLV har idag meddelat att sex läkemedel mot hepatit C subventioneras till samtliga patienter oavsett fibrosstadium1. Det skapar förutsättningar för att öka takten i arbetet med att eliminera hepatit C i Sverige i enlighet med WHOs mål att eliminera hepatit B och C år 2030. Behandling av hepatit C har genomgått en revolution de senaste … Fortsätt läsa Stort steg mot eliminering av hepatit C i Sverige

Läs om Stort steg mot eliminering av hepatit C i SverigeMedicinkollen Nyheter.


Liknande medicin och läkemedel


Sjukdomar och symtom som användarna har behandlat.