Bifolac, Enterokapsel, hård

Som användare av läkemedlet Bifolac, Enterokapsel, hård har du här möjlighet att läsa och dela erfarenheter och biverkningar.

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation. Utöver detta så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för Bifolac.

Bli den första att dela med dig av din erfarenhet av läkemedlet Bifolac, Enterokapsel, hård (receptfritt) genom att klicka på den blåa knappen nedan. Läkemedlet tillverkas av Vitaflo och är receptfritt.

Har du använt denna medicin eller läkemedel?


Dela denna sida
Rekommendera Ja/Nej?

inte poäng för läkemedlet Bifolacinte poäng för läkemedlet Bifolacinte poäng för läkemedlet Bifolacinte poäng för läkemedlet Bifolacinte poäng för läkemedlet Bifolac
Poäng: 0 av 5 (0 användare)

Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Bifolac

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)


Erfarenheter och biverkningar


Bli den första att dela med av dina erfarenheterSvenska bloggar som omnämnt (Bifolac)


bifolac -

Wed, 26 Aug 2009 17:46:06 GMT - Idag är den dagen vi alla väntat på, ty IDAG ska det sägas. Det som vi alla velat säga, men aldrig vågat. Nu kommer de: Jag hatar bloggar, jag har läst EN blogg i hela mitt liv och när jag hade gjort de ville jag seriöst gå och ...

SkinnyTorpet: Bifolac och Curadon är åter Till Salu p g a återbud

Thu, 01 Oct 2009 19:04:00 GMT - En djurtokig tjej på 38 år som älskar mina djur och min familj. Ska blogga om mitt "nya" liv före o efter en Gastric Bypass OP som jag hoppas få göra inom kort. torsdag 1 oktober 2009. Bifolac och Curadon är åter Till Salu p g a återbud.

Hämtat med Google bloggsök


Videos med Bifolac


Inga videos funna.
Loading...


Liknande medicin och läkemedel