Doxyferm, Tablett 100 mg

Som användare av läkemedlet Doxyferm, Tablett 100 mg har du här möjlighet att läsa och dela erfarenheter och biverkningar.

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation. Utöver detta så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för Doxyferm.

Läkemedlet tillverkas av Nordic Drugs och är receptbelagt.

Andra har använt Doxyferm mot klamydia


Dela denna sida
Rekommendera Ja/Nej?

34
Ja
15
Nej
poäng för läkemedlet Doxyfermpoäng för läkemedlet Doxyfermpoäng för läkemedlet Doxyferminte poäng för läkemedlet Doxyferminte poäng för läkemedlet Doxyferm
Poäng: 3 av 5 (49 användare)

Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Doxyferm

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)


Erfarenheter och biverkningar


Man
Stefan, 39 - använt mot klamydia
2010-02-20-18:29:04

Drog på mig klamydia och köpte doxyferm på ett nätapotek (24apoteket.com) en vecka senare.

Svedan,värken,och flytningarna ur penis försvann på 4 dagar men jag såg ändå

till att ta samtliga tabletter för att vara 100% säker på att bakterierna inte skulle återkommaSvenska bloggar som omnämnt (Doxyferm)


Från pneumokocker och amimox till hemofilus och doxyferm | Linda ...

Wed, 18 Jun 2014 20:50:46 GMT - Från pneumokocker och amimox till hemofilus och doxyferm. 18 juni, 2014 | Kommentera (2). Det verkar vara mer en regel än ett undantag?nämligen att första förskoleåret blir en genomgång av alla tänkbara och otänkbara barnsjukdomar.

Adam Steen: Doxyferm

Sun, 03 Jan 2010 15:23:00 GMT - Jag trycker Doxyferm för fulla muggar och hoppas på att mina bihålor ska kännas bättre. Det enda jag gjort idag är att ligga och sova i soffan. Känner mig riktigt duktigt. Känner mig också som en riktigt lögnare nu när jag skrev ...Mitt rosa liv: Miku does not like doxyferm

Fri, 12 May 2006 06:44:00 GMT - Det var verkligen inte kul att ta den där dumma doxyfermmedicinen. Jag fick uppstötningar när jag försökte svälja ned den. Till slut gick det. Sedan skulle jag ta en till, jippie. Vanliga biverkningar är diarre, illamående och ...

Doxyferm. | Petras Pärlor

Tue, 03 Jan 2012 13:03:42 GMT - Mobilinlägg. Det blev ännu en omgång med antibiotika efter besöket på vårdcentralen. Dras fortfarande med mykoplasma och nu även med lunginflammation. Men nu kan det bara bli bättre, eller? Kram P.

Kunst und Kultur: Doxyferm 100 mg x 4

Fri, 30 Nov 2007 18:32:00 GMT - Kunst und Kultur. Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Fröken Fin och vardagen: doxyferm

Tue, 15 Jan 2008 20:48:00 GMT - Var till sist hos doktorn. 150 kronor försvann på ungefär trettio sekunder, men jag fick utskrivet antibiotikatabletter. Efter att ha kollat bipacksedeln och sett att de inte hade alltför skrämmande bieffekter så har jag faktiskt börjat ...

Hämtat med Google bloggsök


Videos med Doxyferm


Inga videos funna.
Loading...