Duroferon, Depottablett 100 mg Fe2+

Som användare av läkemedlet Duroferon, Depottablett 100 mg Fe2+ har du här möjlighet att läsa och dela erfarenheter och biverkningar.

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation. Utöver detta så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för Duroferon.

Läkemedlet tillverkas av GlaxoSmithKline Consumer Healthcare och är receptfritt.

Andra har använt Duroferon mot Lågt HB


Dela denna sida
Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Duroferonpoäng för läkemedlet Duroferoninte poäng för läkemedlet Duroferoninte poäng för läkemedlet Duroferoninte poäng för läkemedlet Duroferon
Poäng: 2 av 5 (17 användare)

Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Duroferon

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)


Erfarenheter och biverkningar


Kvinna
Ulrika, 46 - använt mot Lågt HB
2010-07-29-11:23:00

Jag har inte mått dåligt alls av denna medecin, svart avföring bara o lite hård men ingen fara alls, e piggare nu när jag ätit tab ett tag....Svenska bloggar som omnämnt (Duroferon)


Duroferon järntabletter | Jenny Alice

Mon, 24 Feb 2014 18:40:34 GMT - De här järntabletterna blev vi rekommenderad av barnmorskan på mammagruppen att köpa om vi kände oss extra trötta. Jag hoppas innerligt att de hjälper för jag känner mig inte riktigt på topp när jag är så här trött.

Viktiga Linn - Duroferon

Fri, 04 May 2012 13:17:57 GMT - Nu påbörjar jagintaget av järn och hoppas på att det gör mig mindre trött. Och på tal om trött så ligger jag i soffan just nu och tänkte slumra till lite och få tillbaka lite ork! Allmänt · Kommentera ...Duroferon Läkemedelsinformation - Xenia Alpkut - Bloggplatsen

Sun, 20 Jan 2013 15:06:00 GMT - Duroferon är ett läkemedel som innehåller järn. Det används vid den typ av blodbrist som kallas järnbristanemi. Läkemedlet används även för att förebygga järnbrist hos blodgivare och vid gra.

Duroferon Läkemedelsinformation - Xenia Alpkut - Bloggplatsen

Sun, 20 Jan 2013 15:34:00 GMT - http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Lakemedel-A-O/Duroferon/

Helgondagboken: Duroferon 100mg

Tue, 03 May 2005 10:50:00 GMT - Helgondagboken. Inspirerad av Carina började jag för snart ett år sedan skriva en dagbok på internet. Värden för detta blev helgon. För någon månad sedan flyttades den över till blogger. Mitt helgonkonto blev helt plötsligt ...

Hämtat med Google bloggsök


Videos med Duroferon


Inga videos funna.
Loading...