På den här sidan kan du som användare av Klomipramin Mylan Tablett 25 mg läsa på och dela erfarenheter och biverkningar

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation samt så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för Klomipramin Mylan.


Klomipramin Mylan, Tablett 25 mg

Andra har använt Klomipramin Mylan mot Depression och Gad


Läkemedlet Klomipramin Mylan rekommenderas av 20 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.


Användarberättelser Blogginlägg VideosBildbank för Klomipramin

Klomipramin Mylan, Tablett 10 mg , Mylan
Klomipramin Mylan, Tablett 10 mg , Mylan
Klomipramin Mylan, Tablett 25 mg , Mylan
Klomipramin Mylan, Tablett 25 mg , Mylan

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Klomipramin Mylanpoäng för läkemedlet Klomipramin Mylanpoäng för läkemedlet Klomipramin Mylanpoäng för läkemedlet Klomipramin Mylanpoäng för läkemedlet Klomipramin Mylan
Poäng: 5 av 5 (20 användare)

Snabbfakta


Namn:
Klomipramin Mylan Tablett 25 mg

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
N06AA04

Läkemedelstillverkare:
Mylan

Läkemedelsform och styrka:
Tablett 25 mg

Mer information:
Mer information om Klomipramin Mylan på Läkemedelsverket


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Klomipramin Mylan

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Kvinna som kommenterar pΠKlomipramin Mylan
Ulla-Britt, 71 - använt mot Depression och Gad
2014-02-22-17:16:21
Jag har haft medicinen sedan 1995 för GAD. Dos mellan 10 till 35 mg /dygn. Sedan okt. 2014 tar jag 35 mg. Provade andra preparat under 4 år. Var sjuk hela tiden. Klomipramin är bäst för mig. Jag får dippar med jämna mellanrum beroende på hur jag lever. Måste alltid tänka på att jag hR låg stressnivå . Det är lätt att ta i för mycket när det känns bra. Jag har funderat på att öka dosen, men tvekar eftersom det blir ok igen efter någon vecka i en svacka. Jag tar hela dosen på kvällen.


Svenska bloggar som omnämnt (Klomipramin Mylan)


Inga blogginlägg funna


Videos med Klomipramin Mylan


Inga videos funna.
Loading...


FacebookSenaste från bloggen

Inbjudan till AstraZeneca och Läkartidningens seminarium i Almedalen om jämlik cancervård 4 juli 14.10-15.00

01-07-2016

Inbjudan till seminarium i Almedalen Hur får vi en jämlik cancerbehandling i Sverige – och hur kan ?ordnat införande? bidra? Tid: Måndag 4 juli, 2016, 14.10-15.00 Arrangör: AstraZeneca Nordic-Baltic Plats: Läkartidningens tält, plats 508. Strandvägen 2, i rondellen nära kajen. Vilka utmaningar och möjligheter finns för introduktion av nya cancerbehandlingar idag? Hur har processen med … Fortsätt läsa Inbjudan till AstraZeneca och Läkartidningens seminarium i Almedalen om jämlik cancervård 4 juli 14.10-15.00

Läs om Inbjudan till AstraZeneca och Läkartidningens seminarium i Almedalen om jämlik cancervård 4 juli 14.10-15.00Medicinkollen Nyheter.

Upphandla annorlunda, eller till lägsta pris?

01-07-2016

Tisdagen den 5 juli ordnar Takeda ett Japaninspirerat mingel i Almedalen om framtidens upphandlingar och möjligheterna med alternativa upphandlingsformer. På plats finns bland annat civilminister Ardalan Shekarabi och Ellen Hausel Heldahl från Svenskt Näringsliv. Varje år köper svenska myndigheter varor och tjänster för ungefär 600 miljarder kronor. Alla statliga myndigheter, kommuner och landsting ska följa … Fortsätt läsa Upphandla annorlunda, eller till lägsta pris?

Läs om Upphandla annorlunda, eller till lägsta pris?Medicinkollen Nyheter.

Strimvelis får europeiskt marknadsgodkännande för behandling av den mycket sällsynta sjukdomen ADA-SCID

01-07-2016

GlaxoSmithKline (GSK), Fondazione Telethon (Telethon) och Ospedale San Raffaele (OSR) meddelade 27 maj att Europeiska kommissionen godkänt Strimvelis, den första ex-vivo stamcellsgenterapin för att behandla patienter med den mycket sällsynta sjukdom ADA-SCID (Severe Combined Immunodeficiency due to Adenosine Deaminase deficiency). Ett barn som föds med ADA-SCID har ett inte fullt fungerande immunförsvar och som en … Fortsätt läsa Strimvelis får europeiskt marknadsgodkännande för behandling av den mycket sällsynta sjukdomen ADA-SCID

Läs om Strimvelis får europeiskt marknadsgodkännande för behandling av den mycket sällsynta sjukdomen ADA-SCIDMedicinkollen Nyheter.

Den gravida kvinnan är rädd och vägrar titta på ultraljudet. Då avslöjar doktorn något som får henne att jubla av lycka.

01-07-2016

Efter flera missfall och många behandlingar hoppades att Nikki och Lance att det äntligen skulle gå vägen. Men när de var på väg till mödravårdcentralen började Nikki att oroa sig. Hon var så rädd att när det var dags för ultraljud vågade hon inte titta av rädsla för vad doktorn skulle komma med för besked. … Fortsätt läsa Den gravida kvinnan är rädd och vägrar titta på ultraljudet. Då avslöjar doktorn något som får henne att jubla av lycka.

Läs om Den gravida kvinnan är rädd och vägrar titta på ultraljudet. Då avslöjar doktorn något som får henne att jubla av lycka.Medicinkollen Nyheter.

EU godkänner AbbVies läkemedel HUMIRA® (adalimumab) för behandling av ögoninflammationen icke-infektiös uveit

01-07-2016

HUMIRA är därmed det första och enda biologiska läkemedlet för behandling av ögoninflammationen icke-infektiös uveit, en sjukdom som kan få allvarliga konsekvenser för synen. Godkännandet baseras på två pivotala fas 3-studier med fler än 400 patienter. Studierna visar att patienter som behandlades med HUMIRA hade signifikant lägre risk för skov av sin uveit eller försämrad … Fortsätt läsa EU godkänner AbbVies läkemedel HUMIRA® (adalimumab) för behandling av ögoninflammationen icke-infektiös uveit

Läs om EU godkänner AbbVies läkemedel HUMIRA® (adalimumab) för behandling av ögoninflammationen icke-infektiös uveitMedicinkollen Nyheter.


Liknande medicin och läkemedel


Sjukdomar och symtom som användarna har behandlat.