Morfin Meda, Tablett 10 mg

Läkemedlet Morfin Meda rekommenderas av 1 personer och rekommenderas inte av 4 personer och har därmed ett genomsnitt på 1 poäng.


Erfarenheter Blogginlägg Videos

Som användare av läkemedlet Morfin Meda, Tablett 10 mg har du här möjlighet att läsa och dela erfarenheter och biverkningar.

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation. Utöver detta så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för Morfin Meda.

Andra har använt Morfin Meda mot Diskbråck i nackenRekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Morfin Medainte poäng för läkemedlet Morfin Medainte poäng för läkemedlet Morfin Medainte poäng för läkemedlet Morfin Medainte poäng för läkemedlet Morfin Meda
Poäng: 1 av 5 (5 användare)

Snabbfakta


Namn:
Morfin Meda Tablett 10 mg

Receptstatus:
Receptbelagt

Läkemedelstillverkare:
Meda

Läkemedelsform och styrka:
Tablett 10 mg

Biverkningar och övrig information:
Biverkningar Morfin Meda


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Morfin Meda

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)


Erfarenheter och biverkningar


Man
Torbjörn , 49 - använt mot Diskbråck i nacken
2013-11-07-17:01:13
Har ätit det tillsammans med dolcotin ni kan läsa mer om biverkningarna där. Nu är det stora problemet att kunna sluta med skiten när jag inte längre behöver dom. Troligen drar jag ner på dosen alldeles för snabbt för jag mår inget vidare. Hur mycket jag än klär på mig så fryser jag så jag skakar och mår allmänt skit.


Svenska bloggar som omnämnt (Morfin Meda)


Saker jag har trott om mig själv i helgen.

Sun, 24 Aug 2014 16:21:00 +0200 - Att jag är tyyyp 24 år.    Att det i mitt lyxiga liv är vardag med roomservice och smattrande champagnekorkar.    Att jag är en dansare. Eller Dansaren, rent av.    Att jag är lite av en rockstj…Videos med Morfin Meda


Inga videos funna.
Loading...


Dela denna sida
Liknande medicin och läkemedel