Somadril comp., Tablett --

Andra har använt Somadril comp. mot hjärntumör (godartad)


Läkemedlet Somadril comp. rekommenderas av 2 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.


Användarberättelser Blogginlägg Videos

På den här sidan kan du som användare av Somadril comp. Tablett -- läsa på och dela erfarenheter och biverkningar

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation samt så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för Somadril comp..


Bildbank för Somadril

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.
Poäng: 5 av 5 (2 användare)

Snabbfakta


Namn:
Somadril comp. Tablett --

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
M03BA52

Läkemedelstillverkare:
Actavis Group hf.

Läkemedelsform och styrka:
Tablett --

Mer information:
Mer information om Somadril comp. på Läkemedelsverket
Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Somadril comp.

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Kvinna som kommenterar pΠSomadril comp.
Sonja, 71 - använt mot hjärntumör (godartad)
2017-06-18-23:17:25
Jag vet inte om biverkningar men jag använde medicinen ett bra tag vid behov och hade inte missbrukat. Det var synd att det blev stoppad säkert av ngn god anledningen men ingen annan medicinen hjälpte mig sedan och jag blev tvungen att ta citalopram, mirtizapin, neproxin mot ångets/depression och värk som gjorde mig ännu mer knasigt och jag tål inte nu, jag får skakningar och är kanske resistenta vet inte. Läkare säger ingenting mot mina klagomål, verkar vara oinstressant hur dåligt jag är och svårt att ha krampar i hela kroppen/huvud. Varför somadril blev stoppad i Sverige. Det är inte alla som missbrukar medicinen men får lida på grund av andra. Det är fel tycker jag. Läkare måste förklara också om detta när en gång tidigare de har skrivit medicinen till patienter och har fått flera år och plötsligt de bestämmer att inte rekommendera denna tillsvidare utan förklaringen till???


Svenska nyheter och bloggar om (Somadril comp.)
FacebookSenaste nyheterna

CHMP ger positivt utlåtande om första allogena stamcellsläkemedlet

15-12-2017

? Stamcellsläkemedlet Cx601 (darvadstrocel) är ett potentiellt nytt behandlingsalternativ för patienter med komplexa perianala fistlar vid Crohns sjukdom Den europeiska läkemedelsmyndighetens vetenskapliga kommitté för humanläkemedel, CHMP, har gett ett positivt utlåtande om stamcellsläkemedlet Cx601 (darvadstrocel) för komplexa perianala fistlar hos vuxna patienter med Crohns sjukdom (2). Det är det första allogena stamcellsläkemedlet som fått positivt … Fortsätt läsa CHMP ger positivt utlåtande om första allogena stamcellsläkemedlet

Läs om CHMP ger positivt utlåtande om första allogena stamcellsläkemedletMedicinkollen Nyheter.

Stort steg mot eliminering av hepatit C i Sverige

15-12-2017

TLV har idag meddelat att sex läkemedel mot hepatit C subventioneras till samtliga patienter oavsett fibrosstadium1. Det skapar förutsättningar för att öka takten i arbetet med att eliminera hepatit C i Sverige i enlighet med WHOs mål att eliminera hepatit B och C år 2030. Behandling av hepatit C har genomgått en revolution de senaste … Fortsätt läsa Stort steg mot eliminering av hepatit C i Sverige

Läs om Stort steg mot eliminering av hepatit C i SverigeMedicinkollen Nyheter.Sjukdomar och symtom som användarna har behandlat.