Somadril comp., Tablett --

Andra har använt Somadril comp. mot hjärntumör (godartad)


Läkemedlet Somadril comp. rekommenderas av 2 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.


Användarberättelser Blogginlägg Videos

På den här sidan kan du som användare av Somadril comp. Tablett -- läsa på och dela erfarenheter och biverkningar

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation samt så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för Somadril comp..


Bildbank för Somadril

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.
Poäng: 5 av 5 (2 användare)

Snabbfakta


Namn:
Somadril comp. Tablett --

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
M03BA52

Läkemedelstillverkare:
Actavis Group hf.

Läkemedelsform och styrka:
Tablett --

Mer information:
Mer information om Somadril comp. på Läkemedelsverket
Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Somadril comp.

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Kvinna som kommenterar pΠSomadril comp.
Sonja, 71 - använt mot hjärntumör (godartad)
2017-06-18-23:17:25
Jag vet inte om biverkningar men jag använde medicinen ett bra tag vid behov och hade inte missbrukat. Det var synd att det blev stoppad säkert av ngn god anledningen men ingen annan medicinen hjälpte mig sedan och jag blev tvungen att ta citalopram, mirtizapin, neproxin mot ångets/depression och värk som gjorde mig ännu mer knasigt och jag tål inte nu, jag får skakningar och är kanske resistenta vet inte. Läkare säger ingenting mot mina klagomål, verkar vara oinstressant hur dåligt jag är och svårt att ha krampar i hela kroppen/huvud. Varför somadril blev stoppad i Sverige. Det är inte alla som missbrukar medicinen men får lida på grund av andra. Det är fel tycker jag. Läkare måste förklara också om detta när en gång tidigare de har skrivit medicinen till patienter och har fått flera år och plötsligt de bestämmer att inte rekommendera denna tillsvidare utan förklaringen till???


Svenska nyheter och bloggar om (Somadril comp.)
FacebookSenaste nyheterna

Kunskapsbaserad och jämlik vård nås inte med obligatoriska riktlinjer

20-10-2017

SLS välkomnar i sitt remissvar på betänkandet Kunskapsbaserad och jämlik vård, SOU 2017:48, att utredningen är tydlig med att nationella riktlinjer bör vara vägledande, inte obligatoriska eller bindande. ? SLS delar utredningens uppfattning om att den statliga styrningen behöver bli mer övergripande och att staten och landstingen behöver samråda om olika insatser för en kunskapsbaserad och … Fortsätt läsa Kunskapsbaserad och jämlik vård nås inte med obligatoriska riktlinjer

Läs om Kunskapsbaserad och jämlik vård nås inte med obligatoriska riktlinjerMedicinkollen Nyheter.

Typ-2 diabetes ? ny rekommendation för läkemedelsbehandling från Läkemedelsverket

20-10-2017

I veckan publicerades Läkemedelsverkets nya behandlingsrekommendationer för patienter med typ-2 diabetes. Typ-2 diabetes är den vanligaste formen av diabetes och drabbar oftast personer över 40 år. Ungefär fem procent av befolkningen har diagnostiserad typ-2 diabetes. Läkemedelsverkets behandlingsrekommendation har tagits fram i samverkan med Socialstyrelsen och beskriver en övergripande strategi för läkemedelsbehandling där metformin … Fortsätt läsa Typ-2 diabetes ? ny rekommendation för läkemedelsbehandling från Läkemedelsverket

Läs om Typ-2 diabetes ? ny rekommendation för läkemedelsbehandling från LäkemedelsverketMedicinkollen Nyheter.Sjukdomar och symtom som användarna har behandlat.