Synulox vet., Tablett 200 mg/50 mg

Som användare av läkemedlet Synulox vet., Tablett 200 mg/50 mg har du här möjlighet att läsa och dela erfarenheter och biverkningar.

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation. Utöver detta så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för Synulox vet..

Bli den första att dela med dig av din erfarenhet av läkemedlet Synulox vet., Tablett 200 mg/50 mg (receptbelagt) genom att klicka på den blåa knappen nedan. Läkemedlet tillverkas av Pfizer Oy och är receptbelagt.

Har du använt denna medicin eller läkemedel?


Dela denna sida
Rekommendera Ja/Nej?

inte poäng för läkemedlet Synulox vet.inte poäng för läkemedlet Synulox vet.inte poäng för läkemedlet Synulox vet.inte poäng för läkemedlet Synulox vet.inte poäng för läkemedlet Synulox vet.
Poäng: 0 av 5 (0 användare)

Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Synulox vet.

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)


Erfarenheter och biverkningar


Bli den första att dela med av dina erfarenheterSvenska bloggar som omnämnt (Synulox vet.)


Jeanetts Tankeverkstad: Synulox gav krux

Sat, 08 Feb 2014 23:02:00 GMT - Vi har anmält flera hundar till den stora danska utställningen i Fredericia, packat bilen och rullat de många, långa och dödstråkiga milen till Jylland. För den som inte vet kan jag tala om att vi snackar 10 timmar i bil. TIO timmar.

Hämtat med Google bloggsök


Videos med Synulox vet.


Inga videos funna.
Loading...