Arthrotec, Tablett 50 mg/0,2 mg

Behandlar Blefarit - ögonlocksinflammation

Läkemedlet Arthrotec rekommenderas av 2 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.

Andra har använt Arthrotec mot Ryggsmärtor


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Arthrotec

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Man som kommenterar pΠArthrotec
Martin, 67 - använt mot Ryggsmärtor
2015-10-21-20:21:11
Har (hade) ganska stora problem med ryggont, jobbigt att vända mig i sängen på natten, svårt att böja mig, lyfta etc. Enligt sjukgymnasten som jag blev remitterad till, hänger det samman med att diskarna i ryggraden är förtunnade. Fick Arthrotec 50 mg/0,2 mg diclofenac./misoprostol. av en läkare. Jag blev som en ny människa. Mitt ryggont är borta, Halleluja!!! Åt 3 tabletter/dag inledningsvis, men äter nu endast 1 tablett varannan eller var tredje dag sedan ca 4 månader, det räcker för att att hålla mitt ryggont stången. Har inte känt av någon av de biverkningar som finns beskrivna i FASS. Vad jag inte kan hitta någon information om är hur länge jag kan äta dessa tabletter, slutar jag med dem kommer ryggsmärtan tillbaka, jag har testat.


Om Arthrotec


Diklofenak (kemiskt namn: [o-(2,6-Dikloroanilino)fenyl]ättiksyra) är den aktiva substansen i vissa mildare smärtstillande läkemedel. Exempel på varumärken som bygger på diklofenak är Voltaren, Arthrotec och Eeze, men medlet finns även i generiska läkemedel med samma innehåll och verkan.
Sedan millennieskiftet har diklofenak identifierats som ett miljögift. Branschorganisationen Svenskt Vatten var kritisk till att det fick säljas receptfritt, men det är efter 1:a juni 2020 receptbelagt då det ökar risken för stroke.Bildbank för Arthrotec

Arthrotec® forte, Tablett med modifierad frisättning , Pfizer
Arthrotec® forte, Tablett med modifierad frisättning  , Pfizer
Arthrotec®, Tablett med modifierad frisättning 50 mg/0,2 mg , Pfizer
Arthrotec®, Tablett med modifierad frisättning 50 mg/0,2 mg , Pfizer

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Arthrotecpoäng för läkemedlet Arthrotecpoäng för läkemedlet Arthrotecpoäng för läkemedlet Arthrotecpoäng för läkemedlet Arthrotec
Poäng: 5 av 5 (2 användare)

Snabbfakta


Namn:
Arthrotec Tablett 50 mg/0,2 mg

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
M01AB55

Läkemedelstillverkare:
Pfizer

Läkemedelsform och styrka:
Tablett 50 mg/0,2 mg

Mer information:
Mer information om Arthrotec på Läkemedelsverket