Becotide, Inhalationspulver, avdelad dos 0,4 mg/dos

Behandlar Blefarit - ögonlocksinflammation

Läkemedlet Becotide rekommenderas av 1 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.

Andra har använt Becotide mot ASTMA


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Becotide

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Man som kommenterar pΠBecotide
Ronald, 79 - använt mot ASTMA
2017-11-28-16:01:41
Ett utmärkt väl fungerande astmamedicin, som jag ordinerades av min lungläkare 1989, och som sannolikt räddade mitt liv. Jag hade hostat dag och natt i 8 månader och hade faktiskt börjat resignera inför mitt öde, dvs att hosta ihjäl mig! Jag orkade till slut inte längre och mitt familjeliv var fullständigt ruinerat pga sömnbrist - ingen kunde ju sova om nätterna. Jag tackade han som räddade mitt liv: överläkare Gunnar Unge för mitt liv efter bara 3 dagars behandling av Becotide inhalationspulver 2 x 400 mg 2 ggr dagligen mot min nu diagnosticerade astma!! Men tyvärr drogs ju medicinen in (!), och mitt helvete började igen. Jag sökte både globalt och lokalt i riket Sverige efter gamla lager, men förgäves, och nu grinade dödens stund mot mig igen. Jag provade desperat alla preparat på marknaden - inget hjälpte, mao slutet var nära. Just nu går det hjälpligt, en dag i sänder, med Seretide inhalationssprej. Ja, och hostan är mitt signum, hos såväl nära och kära, som grannar.


Bildbank för Becotide

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotide
Poäng: 5 av 5 (1 användare)

Snabbfakta


Namn:
Becotide Inhalationspulver, avdelad dos 0,4 mg/dos

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
R03BA01

Läkemedelstillverkare:
GlaxoSmithKline

Läkemedelsform och styrka:
Inhalationspulver, avdelad dos 0,4 mg/dos

Mer information:
Mer information om Becotide på Läkemedelsverket