Becotide, Inhalationspulver, avdelad dos 0,4 mg/dos

Läkemedlet Becotide rekommenderas av 1 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.

Andra har använt Becotide mot ASTMA


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Becotide

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Man som kommenterar på Becotide
Ronald, 79 - använt mot ASTMA
2017-11-28-16:01:41
Ett utmärkt väl fungerande astmamedicin, som jag ordinerades av min lungläkare 1989, och som sannolikt räddade mitt liv. Jag hade hostat dag och natt i 8 månader och hade faktiskt börjat resignera inför mitt öde, dvs att hosta ihjäl mig! Jag orkade till slut inte längre och mitt familjeliv var fullständigt ruinerat pga sömnbrist - ingen kunde ju sova om nätterna. Jag tackade han som räddade mitt liv: överläkare Gunnar Unge för mitt liv efter bara 3 dagars behandling av Becotide inhalationspulver 2 x 400 mg 2 ggr dagligen mot min nu diagnosticerade astma!! Men tyvärr drogs ju medicinen in (!), och mitt helvete började igen. Jag sökte både globalt och lokalt i riket Sverige efter gamla lager, men förgäves, och nu grinade dödens stund mot mig igen. Jag provade desperat alla preparat på marknaden - inget hjälpte, mao slutet var nära. Just nu går det hjälpligt, en dag i sänder, med Seretide inhalationssprej. Ja, och hostan är mitt signum, hos såväl nära och kära, som grannar.


Bildbank för Becotide

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotidepoäng för läkemedlet Becotide
Poäng: 5 av 5 (1 användare)

Snabbfakta


Namn:
Becotide Inhalationspulver, avdelad dos 0,4 mg/dos

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
R03BA01

Läkemedelstillverkare:
GlaxoSmithKline

Läkemedelsform och styrka:
Inhalationspulver, avdelad dos 0,4 mg/dos

Mer information:
Mer information om Becotide på LäkemedelsverketDagens musik


Senaste nyheterna

Forskaren: Tyngdtäcket är fantastiskt

08-09-2021

Hjärnforskaren Ole Petter Hjelle kan mycket om sömn. Han ser flera tydliga fördelar med tyngdtäcken. Vilka han själv upplevt. ?Min erfarenhet av tyngdtäcken är att de får mig att sova lugnare och få både bättre och längre sömn. Jag har nu använt täcket i över fyra månader och har blivit väldigt förtjust i det.?

Läs om Forskaren: Tyngdtäcket är fantastisktMedicinkollen Nyheter.

Toppforskare möts i Uppsala på Beijerforskardagen 2021

08-09-2021

Beijerstiftelsen och SLU anordnar ett event där toppforskare möts i Uppsala för att diskutera de utmaningar de möter. De erbjuds bland annat workshops i mediestrategier och presentationsteknik av Janne Josefsson och Malou von Sivers. Ambitionen är att i denna dynamiska konstellation tänka nytt i metod och problemformuleringar.

Läs om Toppforskare möts i Uppsala på Beijerforskardagen 2021Medicinkollen Nyheter.


Liknande medicin och läkemedelSjukdomar och symtom som användarna har behandlat.