Beriglobin, Injektionsvätska, lösning 160 mg/ml

Läkemedlet Beriglobin rekommenderas av 1 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.

Andra har använt Beriglobin mot Stärka immunförsvar


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Beriglobin

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar på Beriglobin
Marie , 66 - använt mot Stärka immunförsvar
2020-09-28-11:25:51
Två dagar efter iniektionen fick jag hög feber och hade det i tre dagar kände mig mycket sjuk,Kommer aldrig att t ta den igen.Alldeles för mycket biverkningar.


Om Beriglobin


Vaccination eller vaccinering är en metod att framkalla skydd mot vissa infektionssjukdomar genom tillförsel av vaccin. Ett modernt vaccin består vanligen av två huvudkomponenter. Den ena är ett antigen som ska aktivera kroppens immunförsvar mot den sjukdomsalstrande faktorn, till exempel bakterier, bakterietoxin, virus eller parasiter. Den andra är en adjuvant som ska förstärka kroppens reaktion mot utvalt antigen för att skapa bestående immunitet.
Den moderna immunologin började i princip med bland andra Edward Jenners vaccin mot smittkoppor och Louis Pasteurs försök med vaccin mot anthrax, kolera och rabies. Vaccinationens historia är dock äldre än så om man räknar den ympning som praktiserades i Kina redan under 1000-talet. Med hjälp av vaccin har sjukdomen smittkoppor utrotats och polio är på väg att utrotas. Flera andra infektionssjukdomar har i princip försvunnit i länder med effektiva barnvaccinationsprogram.Bildbank för Beriglobin

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Beriglobinpoäng för läkemedlet Beriglobinpoäng för läkemedlet Beriglobinpoäng för läkemedlet Beriglobinpoäng för läkemedlet Beriglobin
Poäng: 5 av 5 (1 användare)

Snabbfakta


Namn:
Beriglobin Injektionsvätska, lösning 160 mg/ml

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
J06BA01

Läkemedelstillverkare:
CSL Behring

Läkemedelsform och styrka:
Injektionsvätska, lösning 160 mg/ml

Mer information:
Mer information om Beriglobin på Läkemedelsverket