Borsyresprit APL, Örondroppar, lösning 4 %

Läkemedlet Borsyresprit APL rekommenderas av 9 personer och rekommenderas inte av 21 personer och har därmed ett genomsnitt på 2 poäng.

Andra har använt Borsyresprit APL mot vätska och blod i örat samt att det var lock eftervård öronoperation hörde ej bra.


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Borsyresprit APL

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar på Borsyresprit APL
Anita, 73 - använt mot eftervård öronoperation
2011-12-11-7:57:11

Yrsel


Kvinna som kommenterar på Borsyresprit APL
Inger, 70 - använt mot vätska och blod i örat samt att det var lock, hörde ej bra.
2010-02-02-0:11:18

Efter att fått lock för örat så jag inte hörde blev jag tillsagd att sätta in ett rör i örat. Jag hörde inte spec. mycket bättre och känslan av lock fanns kvar. Efter 7 månader med rör. fick jag vätska som rann ur örat. Det kliade också. Efter ytterligar 3 mån stod jag inte ut längre utan gick till läkare. Han tog en pinsett och plockade ut tjock gegga ur örat sen skrev han ut Borsyresprit 4% att droppa i örat. Med återbesök om 5 - 6 veckor. Det gjorde förskräckligt ont att ta dessa droppar. Jag fick reda på att läkaren end. arbetar en dag i veckan där och belv tvungen uppsöka akuten. Där sa man att man ska inte använda borsyra när man har ett rör i örat. Jag fick reda på att jag har öroninflammation. Mot det fick jag Cefadroxil Sandoz samt terracortril som läkaren sa är det enda man får ta i örat när man har rör. Man undrar hur det kan vara så olika. Vem har rätt. I alla fall kunde jag inte använda borsyresprit. Det gjorde förskräckligt ont. Man undrar.Bildbank för Borsyresprit

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Borsyresprit APLpoäng för läkemedlet Borsyresprit APLinte poäng för läkemedlet Borsyresprit APLinte poäng för läkemedlet Borsyresprit APLinte poäng för läkemedlet Borsyresprit APL
Poäng: 2 av 5 (30 användare)

Snabbfakta


Namn:
Borsyresprit APL Örondroppar, lösning 4 %

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
S02AA03

Läkemedelstillverkare:
APL

Läkemedelsform och styrka:
Örondroppar, lösning 4 %

Mer information:
Mer information om Borsyresprit APL på LäkemedelsverketDagens musik


Senaste nyheterna

Forskaren: Tyngdtäcket är fantastiskt

08-09-2021

Hjärnforskaren Ole Petter Hjelle kan mycket om sömn. Han ser flera tydliga fördelar med tyngdtäcken. Vilka han själv upplevt. ?Min erfarenhet av tyngdtäcken är att de får mig att sova lugnare och få både bättre och längre sömn. Jag har nu använt täcket i över fyra månader och har blivit väldigt förtjust i det.?

Läs om Forskaren: Tyngdtäcket är fantastisktMedicinkollen Nyheter.

Toppforskare möts i Uppsala på Beijerforskardagen 2021

08-09-2021

Beijerstiftelsen och SLU anordnar ett event där toppforskare möts i Uppsala för att diskutera de utmaningar de möter. De erbjuds bland annat workshops i mediestrategier och presentationsteknik av Janne Josefsson och Malou von Sivers. Ambitionen är att i denna dynamiska konstellation tänka nytt i metod och problemformuleringar.

Läs om Toppforskare möts i Uppsala på Beijerforskardagen 2021Medicinkollen Nyheter.


Liknande medicin och läkemedelSjukdomar och symtom som användarna har behandlat.