Cantil, Tablett 25 mg

Behandlar Blefarit - ögonlocksinflammation

Läkemedlet Cantil rekommenderas av 4 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.

Andra har använt Cantil mot tarmbesvär Kramp i tarmen som ger smärtor


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Cantil

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Man som kommenterar pΠCantil
Chrille, 57 - använt mot Kramp i tarmen som ger smärtor
2014-11-05-22:52:59
Medicinen fungerar väldigt bra har fått den igen på Licens, men min läkare vill att jag provar en annan och en annan läkare sa samma men två läkare har givit mig den. Är så förbaskad på de läkare som inte låter mig få fortsätta med den för framtiden har tillgång till den i ett år nu. Jag känner till biverkningarna men det finns inga andra mediciner som är bättre än Cantil som verkar snabbt vid kramp i min tarm som gör fruktansvärt ont. Nu har jag också blivit orolig den dagen de drar in Licensen på Vårdcentralen jag hoppas de inte gör de. Har ju provat redan en annan medicin som verkade långsamt mot tarmsmärtan. Jag ber av mitt hjärta att jag kommer få ha kvar den. litar inte på sjukvården vårdcentralen när de gör så här känner mig maktlös. Och det var ju onödigt av läkaren att oroa mig att de skall kolla efter annan medicin.

Man som kommenterar pΠCantil
Bruno, 65 - använt mot tarmbesvär
2012-06-30-16:26:13

Jag undrar varför läkemedlet Cantil avregistrerades? Jag blev mycket besviken. Tredje gången jag råkat ut för något liknande. Tidigare lika effektiva läkemedel som också avregistrerats är Ercotina och Ulcobahn. Nu finns inget av de tre längre och inte heller något som är i närheten så effektiva som de läkemedlen var. Imodium och papaverin kommer aldrig ens i närheten av den effekt de tre ovan först nämnda besatt. Finns det någon som kan ge mig ett råd?

 Bildbank för Cantil

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Cantilpoäng för läkemedlet Cantilpoäng för läkemedlet Cantilpoäng för läkemedlet Cantilpoäng för läkemedlet Cantil
Poäng: 5 av 5 (4 användare)

Snabbfakta


Namn:
Cantil Tablett 25 mg

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
A03AB12

Läkemedelstillverkare:
AstraZeneca AB

Läkemedelsform och styrka:
Tablett 25 mg

Mer information:
Mer information om Cantil på Läkemedelsverket