Cipralex, Filmdragerad tablett 15 mg

Läkemedlet Cipralex rekommenderas av 21 personer och rekommenderas inte av 2 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.

Andra har använt Cipralex mot Ångest och tvångstankar nedstämdhet Ångest


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Cipralex

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar på Cipralex
Marta, 28 - använt mot Ångest och tvångstankar
2014-02-21-15:33:41
Den hjälpte mig från att inte få panik ångest, men också mot mina tvångstankar. MEN däremot gjorde den att jag fick ett enormt mat och söt sug och jag gick upp 20 kg på 2 år! Det är fruktansvärt jobbigt såååå finns det andra tabletter så ta dem.

Kvinna som kommenterar på Cipralex
Indra, 22 - använt mot Ångest, nedstämdhet
2010-10-04-21:36:54

Testade zoloft en månad och fick typ diarré i tre dar när jag höjde dosen till 50 mg från 25 mg. Sen provade jag cipralex och bortsett från konstant ångest i 2 veckor så mår jag nu mycket bättre tack vare dem. Men jag älskar oxascand i alla fall.Om Cipralex


Escitalopram är den aktiva substansen i antidepressiva läkemedel som Cipralex, Premalex, Esertia, Seroplex m. fl. Escitalopram är den förmodat aktiva enantiomeren av citalopram, och är Lundbecks uppföljare till preparatet Cipramil (Lundbeck patenterade renframställt S-citalopram (escitalopram) 2002 och förnyade i praktiken citalopram-patentet).
Medicinen är receptbelagd. När ett receptbelagt läkemedel skrivs ut är doseringen avpassad för den som skall ta medicinen. Medicinen skall alltid tas enligt läkarens ordinationer på apoteksetiketten.Bildbank för Cipralex

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Cipralexpoäng för läkemedlet Cipralexpoäng för läkemedlet Cipralexpoäng för läkemedlet Cipralexpoäng för läkemedlet Cipralex
Poäng: 5 av 5 (23 användare)

Snabbfakta


Namn:
Cipralex Filmdragerad tablett 15 mg

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
N06AB10

Läkemedelstillverkare:
Lundbeck

Läkemedelsform och styrka:
Filmdragerad tablett 15 mg

Mer information:
Mer information om Cipralex på LäkemedelsverketDagens musik


Senaste nyheterna

Forskaren: Tyngdtäcket är fantastiskt

08-09-2021

Hjärnforskaren Ole Petter Hjelle kan mycket om sömn. Han ser flera tydliga fördelar med tyngdtäcken. Vilka han själv upplevt. ?Min erfarenhet av tyngdtäcken är att de får mig att sova lugnare och få både bättre och längre sömn. Jag har nu använt täcket i över fyra månader och har blivit väldigt förtjust i det.?

Läs om Forskaren: Tyngdtäcket är fantastisktMedicinkollen Nyheter.

Toppforskare möts i Uppsala på Beijerforskardagen 2021

08-09-2021

Beijerstiftelsen och SLU anordnar ett event där toppforskare möts i Uppsala för att diskutera de utmaningar de möter. De erbjuds bland annat workshops i mediestrategier och presentationsteknik av Janne Josefsson och Malou von Sivers. Ambitionen är att i denna dynamiska konstellation tänka nytt i metod och problemformuleringar.

Läs om Toppforskare möts i Uppsala på Beijerforskardagen 2021Medicinkollen Nyheter.


Liknande medicin och läkemedelSjukdomar och symtom som användarna har behandlat.