Confortid, Kapsel, hård 50 mg

Läkemedlet Confortid rekommenderas av 8 personer och rekommenderas inte av 2 personer och har därmed ett genomsnitt på 4 poäng.

Andra har använt Confortid mot värk Huvudvärk


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Confortid

    





Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)



Kvinna som kommenterar på Confortid
Tina, 48 - använt mot Huvudvärk
2010-12-27-16:47:34

Jag, min mor och min syster har nvänt dom i flera år. Det är de enda som hjälper mot den värken vi har. Vi har inga sådana erfarenheter av biverkningar som föregående inlägg. Bara positivt, eventuellt ont i magen-tarmarna. Nu är de slut i landet, har varit det i flera månader. Det är en plåga för oss, tänker ibland om det fanns någon "vän" som kan tänka sig att ge el "sälja" till oss. Bara 4-5 st. Desperata!!


Man som kommenterar på Confortid
Hasse, 53 - använt mot värk
2010-03-19-19:02:05

Min x fru använder sig av supp och efte 6-7 års användande har hon nu blivit en hel annan person. Hon har andnöd blödningar förvirrad och allmänt "störd" . Jag har försökt få tala med hnnes läkare mn inget resultat. Hennes piller har nu fått til en skilsmässa utan att jag kunnat få henne att ta tag i problemet . "De är dom bästa piller jag kan ta" SÅ VARNING VARNING VARNING lång användning ger inga trevliga resultat



Om Confortid


Indometacin är en kemisk förening med formeln C19H16ClNO4. Ämnet är ett smärtstillande och inflammationsdämpande läkemedel av typen NSAID, som verkar genom att hämma enzymen COX-1 och COX-2. I Sverige användes ämnet vid behandling vid reumatiska sjukdomar, andra ledproblem och även vid Bechterews sjukdom samt som smärtlindring vid njurstensanfall. Indometacin fanns under läkemedelsnamnet Confortid i Sverige och fanns som suppositorium i styrkorna 50, 75 och 100 mg. Confortid avregistrerades 2009.







Bildbank för Confortid

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Confortidpoäng för läkemedlet Confortidpoäng för läkemedlet Confortidpoäng för läkemedlet Confortidinte poäng för läkemedlet Confortid
Poäng: 4 av 5 (10 användare)

Snabbfakta


Namn:
Confortid Kapsel, hård 50 mg

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
M01AB01

Läkemedelstillverkare:
Actavis

Läkemedelsform och styrka:
Kapsel, hård 50 mg

Mer information:
Mer information om Confortid på Läkemedelsverket