Digoxin BioPhausia, Tablett 0,13 mg

Behandlar Blefarit - ögonlocksinflammation

Läkemedlet Digoxin BioPhausia rekommenderas av 8 personer och rekommenderas inte av 5 personer och har därmed ett genomsnitt på 3 poäng.

Andra har använt Digoxin BioPhausia mot Hjärtflimmer


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Digoxin BioPhausia

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Man som kommenterar pΠDigoxin BioPhausia
Guy, 77 - använt mot Hjärtflimmer
2018-06-10-21:07:09
Har tagit medicinen 13mg mot hjärtflimmer i ca 3 år men blir tvungen avbryta intaget ef ca en månad pga att jag får mkt ont i ryggmusklerna o nackmuskulaturen mm , ef ca 14 dagar tar jag den igen ,brukar gå bra i ca 1 til 2 månader sen känner jag i ryggen när det börjar värka igen , har talat med min läkare på Akademiska men han säger bara att det inte har med tabletten att göra. Jag är övertygad att det är tabletten för när jag tar bort den så går värken över inom 2 dygn Tar även enalapril o emconcor , waran ,atorvastatin.


Bildbank för Digoxin

Digoxin BioPhausia, Tablett 0,13 mg , BioPhausia
Digoxin BioPhausia, Tablett 0,13 mg , BioPhausia
Digoxin BioPhausia, Tablett 0,25 mg , BioPhausia
Digoxin BioPhausia, Tablett 0,25 mg , BioPhausia

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Digoxin BioPhausiapoäng för läkemedlet Digoxin BioPhausiapoäng för läkemedlet Digoxin BioPhausiainte poäng för läkemedlet Digoxin BioPhausiainte poäng för läkemedlet Digoxin BioPhausia
Poäng: 3 av 5 (13 användare)

Snabbfakta


Namn:
Digoxin BioPhausia Tablett 0,13 mg

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
C01AA05

Läkemedelstillverkare:
BioPhausia

Läkemedelsform och styrka:
Tablett 0,13 mg

Mer information:
Mer information om Digoxin BioPhausia på LäkemedelsverketOculentum simplex behandlar Blefarit - ögonlocksinflammation

Blefarit är en vanlig orsak till torra ögon. Sveda, irriterade ögon och dimsyn kan indikera förekomsten av blefarit. Det kan ge en brännande och skavande känsla i ögonen som upplevs som torra och grusiga.

Blefarit är en kronisk ögonlocksinflammation orsakad av en mängd olika faktorer. I vissa fall kan bakteriell infektion vara inblandad.

Typiska symptom på blefarit inkluderar bildandet av skorpor eller flagor längs ögonlockskanterna, ögonsmärta, rodnad, onormal tårfilm, rinnande ögon, torrhetskänsla i ögonen, förändringar i ögonfransar, klåda, röda ögon och en tendens till att ögonlocken kan klibba ihop.

Undersökning och diagnos

För att kunna få en så bra behandling som möjligt av blefarit krävs det en diagnos av en ögonläkare.

En kronisk inflammation går det inte att bota. Däremot kan man behandla och kontrollera sin blefarit för att undvika besvär och problem med det yttre ögat.

Olika former av blefarit

Blefarit kan ta en av två former: Främre blefarit, eller anterior blefarit, som sitter mot framsidan av ögonlocket, där ögonfransarna börjar. Den kan orsakas av immunologisk reaktion på bakteriell infektion med S. Aureus som också kan orsaka andra problem i ögonen.  En annan form av främre blefarit är seborroisk blefarit och förekommer hos personer med en seborroisk hudsjukdom. Bilden visar ett exempel på främre blefarit.