Glycerylnitrat i Essex kräm APL, Kräm 1 %

Behandlar Blefarit - ögonlocksinflammation

Läkemedlet Glycerylnitrat i Essex kräm APL rekommenderas av 2 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.

Andra har använt Glycerylnitrat i Essex kräm APL mot Vita fingrar


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Glycerylnitrat i Essex kräm APL

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar pŒ Glycerylnitrat i Essex kräm APL
Eva, 73 - använt mot Vita fingrar
2018-01-22-17:50:42
Krämen fungerar perfekt mot "vita fingrar" som jag lidit av i många år tills jag via ett tips på nätet fick kännedom om den här produkten! Jag är jätteglad för att jag äntligen (för ca 5 år sedan nu) fick bukt med det här gisslet ....men jag undrar hur det kan komma sig att ingen läkare jag träffat känt till den här fantastiska symtomlindraren! I dagens Aftonbladet ...där man har ett helt uppslag om vita fingrar....finns inte krämen omnämnd heller....men däremot en fullständigt skrattretande krånglig metod att bota cirkulationsrubbningen! Så..TACK för krämen!! Mvh Eva Ling


Bildbank för Glycerylnitrat

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Glycerylnitrat i Essex kräm APLpoäng för läkemedlet Glycerylnitrat i Essex kräm APLpoäng för läkemedlet Glycerylnitrat i Essex kräm APLpoäng för läkemedlet Glycerylnitrat i Essex kräm APLpoäng för läkemedlet Glycerylnitrat i Essex kräm APL
Poäng: 5 av 5 (2 användare)

Snabbfakta


Namn:
Glycerylnitrat i Essex kräm APL Kräm 1 %

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
C01DA02

Läkemedelstillverkare:
APL

Läkemedelsform och styrka:
Kräm 1 %

Mer information:
Mer information om Glycerylnitrat i Essex kräm APL på LäkemedelsverketOculentum simplex behandlar Blefarit - ögonlocksinflammation

Blefarit är en vanlig orsak till torra ögon. Sveda, irriterade ögon och dimsyn kan indikera förekomsten av blefarit. Det kan ge en brännande och skavande känsla i ögonen som upplevs som torra och grusiga.

Blefarit är en kronisk ögonlocksinflammation orsakad av en mängd olika faktorer. I vissa fall kan bakteriell infektion vara inblandad.

Typiska symptom på blefarit inkluderar bildandet av skorpor eller flagor längs ögonlockskanterna, ögonsmärta, rodnad, onormal tårfilm, rinnande ögon, torrhetskänsla i ögonen, förändringar i ögonfransar, klåda, röda ögon och en tendens till att ögonlocken kan klibba ihop.

Undersökning och diagnos

För att kunna få en så bra behandling som möjligt av blefarit krävs det en diagnos av en ögonläkare.

En kronisk inflammation går det inte att bota. Däremot kan man behandla och kontrollera sin blefarit för att undvika besvär och problem med det yttre ögat.

Olika former av blefarit

Blefarit kan ta en av två former: Främre blefarit, eller anterior blefarit, som sitter mot framsidan av ögonlocket, där ögonfransarna börjar. Den kan orsakas av immunologisk reaktion på bakteriell infektion med S. Aureus som också kan orsaka andra problem i ögonen.  En annan form av främre blefarit är seborroisk blefarit och förekommer hos personer med en seborroisk hudsjukdom. Bilden visar ett exempel på främre blefarit.