Kenacort-T comp., Kutan lösning --

Läkemedlet Kenacort-T comp. rekommenderas av 4 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.

Andra har använt Kenacort-T comp. mot Klåda i hårbotten + i öronen


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Kenacort-T comp.

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Man som kommenterar pΠKenacort-T comp.
Klåda i öronen, 73 - använt mot
2018-09-23-13:20:37
Har använt Kenakort i flertal år,mot klåda i mina öron det enda som hjälpt mot min mina besvär. Tyvär togs den bort,Varför?

Kvinna som kommenterar pΠKenacort-T comp.
Astrid, 70 - använt mot Klåda i hårbotten + i öronen
2018-05-05-2:02:32
Ett läkemedel som hjälper mot klåda i öron eller hårbotten väldigt snabbt. Man behöver bara använda det ett par dagar vid klåda. Har användt medlet i 25 år. Upptäcker nu att det verkar inte finnas tillgängligt.


Bildbank för Kenacort-T

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Kenacort-T comp.poäng för läkemedlet Kenacort-T comp.poäng för läkemedlet Kenacort-T comp.poäng för läkemedlet Kenacort-T comp.poäng för läkemedlet Kenacort-T comp.
Poäng: 5 av 5 (4 användare)

Snabbfakta


Namn:
Kenacort-T comp. Kutan lösning --

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
D07XB02

Läkemedelstillverkare:
Bristol-Myers Squibb AB

Läkemedelsform och styrka:
Kutan lösning --

Mer information:
Mer information om Kenacort-T comp. på LäkemedelsverketPå den här sidan kan du som användare av läsa på och dela erfarenheter och biverkningar

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation samt så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för .


Svenska nyheter och bloggar om (Kenacort-T comp.)


This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/newsFacebookSenaste nyheterna

Läkemedelsverket: Förbättra patientinformationen om kopparspiral

31-01-2018

Patientinformationen om kopparspiraler behöver förbättras, anser Läkemedelsverket. En tydlig information om förväntade biverkningar behöver ges till kvinnor inför beslutet att använda kopparspiral som preventivmetod. Det är slutsatsen av den utredning som Läkemedelsverket nyligen genomfört mot bakgrund av ett stort antal inkomna biverkningsrapporter från enskilda personer. Utredningen har inte visat att det skulle finnas ett orsakssamband … Fortsätt läsa Läkemedelsverket: Förbättra patientinformationen om kopparspiral

Läs om Läkemedelsverket: Förbättra patientinformationen om kopparspiralMedicinkollen Nyheter.

Hur främjar hälso- och sjukvården hälsa hos äldre?

31-01-2018

Den 5 februari anordnar Svenska Läkaresällskapet den årliga Preventionsdagen ? State of the Art med tema ?Hälsofrämjande för äldre?. ? Hälso- och sjukvården bör inriktas mer på att främja hälsa istället för att enbart behandla sjukdomar och det gäller inte minst för patientgruppen äldre, säger Lars Jerdén, ordförande i Svenska Läkaresällskapets Kommitté för prevention. Under preventionsdagen presenteras … Fortsätt läsa Hur främjar hälso- och sjukvården hälsa hos äldre?

Läs om Hur främjar hälso- och sjukvården hälsa hos äldre?Medicinkollen Nyheter.


Liknande medicin och läkemedel


Sjukdomar och symtom som användarna har behandlat.