Klobetasolpropionat APL, Munhålegel 0 %

Läkemedlet Klobetasolpropionat APL rekommenderas av 16 personer och rekommenderas inte av 2 personer och har därmed ett genomsnitt på 4 poäng.

Andra har använt Klobetasolpropionat APL mot självhjälp Afte


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Klobetasolpropionat APL

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Man som kommenterar på Klobetasolpropionat APL
Glenn, 50 - använt mot självhjälp
2011-12-18-15:11:01

Ang AFTE

Tips. Har haft AFTE i mååånga år och är nu fri från detta. Skippa tandkrämen så kommer flertalet av er att bli kvitt AFTE. Efter 40 års lidande skippade jag tandkrämen - tro mig jag har testat allt -även specialtandkrämer.

Teori (min): Tandkräm innehåller ytaktiva ämen typ emulgatorer.tensider mm. Dessa ämnen försvagar slemhinnan betydligt hos många av oss. Teorin är dock inte tagen helt ur luften då jag på odontologen i GBG pratade med mr expert som nämnde att det är ett ytaktivt fenomen man inte har kläm på. Då jag arbetar med kemi föll poletten ner. Stämmer min teori så kan man kasta det där med autoimmun reaktion på tippen. Likaså varma drycker samt virus mm. Jag har haft kanske 3 återfall på 10 år . Nu är det väl så att vi är uppväxta med att borsta med tandkräm och att skippa denna är väl bensax på tänket. Jag har inte haft kariesproblem alls och för att förtydliga så fuskar jag med 1-2 tandborstningar/vecka med tandkräm utifall flouret "dödar" elakingarna. Prova typ 2-3 månader om problemen är återkommande. Var även försiktig med alla andra "munprodukter" -är dom ytaktiva ? Läs på -googla .

Ingen mer AFTE.


Kvinna som kommenterar på Klobetasolpropionat APL
Karin, 47 - använt mot Afte
2011-06-29-10:54:21

Tidigare kunde jag behandla min afte med Kenacort munhålepasta och stoppa aften i ett tidigt skede. Hade hemska besvär sedan Kenacort slutade säljas men Klobetasolpropionat APL är numera min räddning. Kombineras med medicin mot svamp i munnen när man sköljer/gurglar 2 ggr/dag (vilket man gör i början).Bildbank för Klobetasolpropionat

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Klobetasolpropionat APLpoäng för läkemedlet Klobetasolpropionat APLpoäng för läkemedlet Klobetasolpropionat APLpoäng för läkemedlet Klobetasolpropionat APLinte poäng för läkemedlet Klobetasolpropionat APL
Poäng: 4 av 5 (18 användare)

Snabbfakta


Namn:
Klobetasolpropionat APL Munhålegel 0 %

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
A01AC

Läkemedelstillverkare:
APL

Läkemedelsform och styrka:
Munhålegel 0 %

Mer information:
Mer information om Klobetasolpropionat APL på LäkemedelsverketDagens musik


Senaste nyheterna

Dunderskoj i sommar! Bamse hudvård ? för härliga dagar på stranden

06-05-2021

Sommaren närmar sig och det är hög tid att se över barnens semesternecessär. Under årets varma månader kräver huden och håret lite extra omtanke och med Bamse blir det både enkelt och roligt. Men vad ska man tänka på? Här har vi samlat tipsen du behöver.

Läs om Dunderskoj i sommar! Bamse hudvård ? för härliga dagar på strandenMedicinkollen Nyheter.

God Morgon® lanserar kampanj till förmån för Barncancerfonden & Barnhjärnfonden

06-05-2021

Barn bryr sig om så mycket - de ska inte behöva bry sig om cancer. God Morgon® är stolt huvudsponsor till projektet Team Rynkeby - God Morgon som årligen samlar in pengar till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden. Hundratals volontärer samlar årligen in miljonbelopp genom små och stora initiativ. Förra året samlade projektet in totalt 37,7 miljoner kronor.

Läs om God Morgon® lanserar kampanj till förmån för Barncancerfonden & BarnhjärnfondenMedicinkollen Nyheter.
Sjukdomar och symtom som användarna har behandlat.