Levaxin, Tablett 25 mikrog

Läkemedlet Levaxin rekommenderas av 1 personer och rekommenderas inte av 3 personer och har därmed ett genomsnitt på 1 poäng.

Andra har använt Levaxin mot Hypothyreos


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Levaxin

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar på Levaxin
Hanna, 41 - använt mot Hypothyreos
2017-05-14-0:21:43
Jag fick hjärtklappning och till slut 2 episoder av nära-döden-upplevelse när jag fick överdoseringssymtom. Läkaren sa höj fast jag redan då kände kraftigt hjärtpåslag av de 25 ug jag tog. Tordes aldrig höja dosen vilket antagligen räddade mig från en hjärtinfarkt. Jättefarlig medicin innan Inte har en kunnig!!! Och påläst!!! Och engagerad läkare som faktiskt bryr sig om patientens mående eller inte bryr sig om patienten dör.


Om Levaxin


Levotyroxin är ett syntetiskt tyredoideadhormonpreparat och ersätter saknad eller minskad produktion av sköldkörtelhormonet tyroxin.
Preparatet återfinns i Sverige under namnet Levaxin och Eutyrox. Det finns även generiska preparat, vilka då kallas levotyroxin eller levothyroxine tillsammans med tillverkarens namn.Bildbank för Levaxin

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Levaxininte poäng för läkemedlet Levaxininte poäng för läkemedlet Levaxininte poäng för läkemedlet Levaxininte poäng för läkemedlet Levaxin
Poäng: 1 av 5 (4 användare)

Snabbfakta


Namn:
Levaxin Tablett 25 mikrog

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
H03AA01

Läkemedelstillverkare:
Nycomed

Läkemedelsform och styrka:
Tablett 25 mikrog

Mer information:
Mer information om Levaxin på Läkemedelsverket