Loceryl, Medicinskt nagellack 5 %

Läkemedlet Loceryl rekommenderas av 29 personer och rekommenderas inte av 15 personer och har därmed ett genomsnitt på 3 poäng.

Andra har använt Loceryl mot Nagelsvamp


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Loceryl

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar på Loceryl
Sara, 22
2009-12-12-11:26:14

Jag hittade denna erfarenhet på en annan sida men som jag kopiererar in här:

...

Jag har haft problem med nagelsvamp på min ena tumnagel i nästan 2 år nu och har äntligen kommit på en mirakelmetod som verkligen funkar för mig. Jag hade verkligen testat allt innan, t.o.m. den värdelösa Loceryl som läkarna skriver ut, men hör och häpna - den kom äntligen till användning. 


Det kanske inte är en lätt omställning för alla men lovar er att denna metod kommer funka, den har funkat för mig och är säker på att den kommer göra detsamma för er! 
1. Ät Berocca + Multitolv + SELF Omninutrition. 
- Dom två första hittar du på Apoteket, det är vitaminpiller och sista är ett träningspreparat som innehåller alla möjliga mineraler och vitaminer. Dessa 3 tillsammans get 100% RDI av ALLA vitaminer och mineraler din kropp behöver, notera att vissa kan vara farliga att överdosera så ta det lugnt med D E och K. 2. Skaffa ett nagelset så du kan fila ner nageln så långt som möjligt och även "holka ut" allt gegg som befinner sig under nageln. Make it 100% clean från allt tjaffs. Jag hade så illa bevuxen nagel att svampen räkte långt bakom nagelbandet - då är det bara att köra in vad du nu använder för att skrapa bort allt gegg och pilla där inne. Tumregeln är: Så länge det inte gör ont att skrapa så kan du alltid gå djupare. 3. Köp vanligt outspätt klorin och blöt en topps ordentligt och därefter dela ut klorinet över hela din nerfilade nagel samt ifall det hade vuxit in bakom nagelbandet så se till att klorinet rinner ner i gropen du skapat då du skrapade bort allt gegg. 4. Efter klorinet torkat DÅ stryker du på Loceryl nagellack som dom flesta nagelsvampbesvärade personer har fått utskrivet. (Det kan svida av klorinet samt Loceryl då du filat ner så noggrant, det är helt normalt) 5. Låt det torka ordentligt and thats it! Nageln växer inom kort ut vacker och förnyad.Bildbank för Loceryl

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

29
Ja
15
Nej
poäng för läkemedlet Locerylpoäng för läkemedlet Locerylpoäng för läkemedlet Locerylinte poäng för läkemedlet Locerylinte poäng för läkemedlet Loceryl
Poäng: 3 av 5 (44 användare)

Snabbfakta


Namn:
Loceryl Medicinskt nagellack 5 %

Receptstatus:
Receptfritt

ATC-kod:
D01AE16

Läkemedelstillverkare:
Galderma

Läkemedelsform och styrka:
Medicinskt nagellack 5 %

Mer information:
Mer information om Loceryl på LäkemedelsverketDagens musik


Senaste nyheterna

Lösningen på problem som länge funnits inom vården

08-12-2021

Att förebygga trycksår är en förutsättning för vården, det hjälper vårdgivarna att lägga sina resurser där behovet är större och på ett smidigare sätt ha koll på sina patienter. Trycksår uppstår när en patient har legat i en och samma ställning för länge och nu finns en lösning på problemet - SENSME, ett underlag som förebygger trycksår med hjälp av sensorer.

Läs om Lösningen på problem som länge funnits inom vårdenMedicinkollen Nyheter.

De har en nyckelroll i framtidens framsteg inom Life Science

08-12-2021

Med COVID-19 har hela världen fått inse vikten av att kunna studera biomolekyler för att effektivisera utvecklingen av nya vaccin och läkemedel snabbare och säkrare. Envues teknologi möjliggör ett unikt sätt studera och analysera biomolekyler och har därför förmåga att spela en nyckelroll i framtidens framsteg inom Life Science.

Läs om De har en nyckelroll i framtidens framsteg inom Life ScienceMedicinkollen Nyheter.


Liknande medicin och läkemedelSjukdomar och symtom som användarna har behandlat.