Mallorol, Filmdragerad tablett 50 mg

Läkemedlet Mallorol rekommenderas av 0 personer och rekommenderas inte av 3 personer och har därmed ett genomsnitt på 0 poäng.

Andra har använt Mallorol mot Ticks


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Mallorol

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar på Mallorol
Eva, 65 - använt mot Ticks
2017-03-03-10:19:27
Använde mallorol när jag var barn 12år


Om Mallorol


Tioridazin är ett neuroleptikum som används mot ångest och oro vid depressioner och vid psykoser. Tioridazin är ett s.k. högdosneuroleptikum.
Medlet såldes tidigare under varumärket Mallorol, men är avregistrerat på den svenska marknaden sedan den 31 december 2004 efter rapporter om allvarliga och livsfarliga biverkningar. Bland annat kunde medlet framkalla synskador och diabetes. Mallorol (även kallat Mellaril) var i övrigt en bra medicin eftersom risken för extrapyramidala bieffekter och tardiv dyskinesi var ytterst liten. Det användes därför ofta som förstahandsval till äldre patienter. [1]Bildbank för Mallorol

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

inte poäng för läkemedlet Mallorolinte poäng för läkemedlet Mallorolinte poäng för läkemedlet Mallorolinte poäng för läkemedlet Mallorolinte poäng för läkemedlet Mallorol
Poäng: 0 av 5 (3 användare)

Snabbfakta


Namn:
Mallorol Filmdragerad tablett 50 mg

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
N05AC02

Läkemedelstillverkare:
Novartis Sverige AB

Läkemedelsform och styrka:
Filmdragerad tablett 50 mg

Mer information:
Mer information om Mallorol på LäkemedelsverketDagens musik


Senaste nyheterna

Mycorena erhåller 17 MSEK i EU-finansiering för att utveckla cirkulärt mykoprotein tillsammans med ledande svenska livsmedelsföretag

28-10-2021

Ett konsortium lett av Mycorena AB, Skandinaviens pionjär inom mykoprotein, tillsammans med livsmedelsproducenten Berte Qvarn och Falkenbergs kommun, har erhållit ett bidrag på 17 MSEK från Europeiska kommissionens LIFE-program för att skapa cirkulärt mykoprotein.

Läs om Mycorena erhåller 17 MSEK i EU-finansiering för att utveckla cirkulärt mykoprotein tillsammans med ledande svenska livsmedelsföretagMedicinkollen Nyheter.

ForSea fokuserar på inkludering och tillgänglighet genom Solrosprogrammet

28-10-2021

Från den 1 november 2021 kan personer med osynliga funktionsnedsättningar som tar färjan mellan Helsingborg och Helsingör bära Solrossymbolen om de vill signalera till anställda och andra passagerare att extra tid, förståelse, tålamod eller hjälp vid överfarten kan behövas.

Läs om ForSea fokuserar på inkludering och tillgänglighet genom SolrosprogrammetMedicinkollen Nyheter.


Liknande medicin och läkemedelSjukdomar och symtom som användarna har behandlat.