Rispolept Consta, Pulver och vätska till injektionsvätska, depotsuspension 37,5 mg

Behandlar Blefarit - ögonlocksinflammation

Läkemedlet Rispolept Consta rekommenderas av 0 personer och rekommenderas inte av 1 personer och har därmed ett genomsnitt på 0 poäng.

Andra har använt Rispolept Consta mot psykotisk


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Rispolept Consta

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar pΠRispolept Consta
LENA, 56 - använt mot psykotisk
2016-06-09-18:58:35
Jag fick tvånsinjektionerna Rispolept Consta insatt den 11 maj 2016 var fjortonde dag och det står i FASS att man ska prova tabletterna först men i mitt fall så blev det tvångsinjektioner utan att ha provat tabletterna och jag drabbades nästan genast av kramper och fick konstant ont men trots det så fick jag inga biverkningstabletter insatta och jag har nu så ont i kroppen men trots att jag mår mycket dåligt av de här tvångsinjektionerna så tar ändå inte doktorn bort dem och nu så har jag fått de här injektionerna tre gånger och jag skakar som ett asplöv när det är dags för injektionerna och jag har bett att få de i armen men det nekas mig för doktorn säger att verkan blir bättre i rumpan och dessutom så är jag spruträdd och jag har nu sådana kramper så att jag har bitit av en tand men jag får ändå inte gå till tandläkaren och jag är LRV-patient och det innebär tydligen att man inte har några rättigheter och jag har läst på i FASS att den här medicinen ges till patienter som har schizofren och jag är varken psykotisk eller schizofren utan varför de ger mig dessa tvångsinjektioner kan jag inte förstå? För jag har också ergenyl insatt och vad jag vet så om patienten tar sina ordinerade tabletter så ska inte tvångsinjektioner ges och inte då patienten som i mitt fall dessutom är spruträdd! Jag mår inte bra av dessa injektioner Rispolept Consta utan tvärtom så mår jag nu mycket dåligt av dessa injektioner och att ha ständig värk i kroppen när man inte behöver det! Det är väldigt tråkigt och jag vet inte vart jag ska vända mig för att få bort dessa obehagliga injektioner!


Bildbank för Rispolept

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

inte poäng för läkemedlet Rispolept Constainte poäng för läkemedlet Rispolept Constainte poäng för läkemedlet Rispolept Constainte poäng för läkemedlet Rispolept Constainte poäng för läkemedlet Rispolept Consta
Poäng: 0 av 5 (1 användare)

Snabbfakta


Namn:
Rispolept Consta Pulver och vätska till injektionsvätska, depotsuspension 37,5 mg

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
N05AX08

Läkemedelstillverkare:
Orifarm AB

Läkemedelsform och styrka:
Pulver och vätska till injektionsvätska, depotsuspension 37,5 mg

Mer information:
Mer information om Rispolept Consta på Läkemedelsverket