Sevorex, Schampo

Läkemedlet Sevorex rekommenderas av 4 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.

Andra har använt Sevorex mot Fett hår mjäll


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Sevorex

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar pΠSevorex
Linda, 29 - använt mot Fett hår, mjäll
2010-02-01-21:46:07

Har relativt nyligen börjat använda Sevorex. Det är ett schampo som säljs på apoteket och som verkar mot mjäll och minskar talgproduktionen.

Har tidigare använt skitschampoon som clearasil och i värsta fall tom dubbeldusch. Aldrig riktigt brytt mig om vilket schampo man använt helt enkelt.

Men eftersom fett hår snabbare "stänger igen" hårsäcksporerna tror jag på ett schampo som kan minska fettproduktionen.

Man ska egentligen använda schampot ca 2 ggr i veckan men man kan även använda det oftare om det behövs.

Jag är mycket nöjd med Sevorex hittills. Efter varje gång jag tvättat håret får jag en riktigt fin volym på det.

Dock måste jag tvätta håret varannan, var tredje dag med Sevorex. Har funderat på om det har tendens att fungera som clearasil, alltså att det torkar ut hårbotten och att det på så vis produceras fett snabbare?

Oavsett så blir jag nöjd varje gång jag har tvättat håret.

Rekommenderar er att testa detta schampo som räcker länge och som knappt kostar nåt heller.Bildbank för Sevorex

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Sevorexpoäng för läkemedlet Sevorexpoäng för läkemedlet Sevorexpoäng för läkemedlet Sevorexpoäng för läkemedlet Sevorex
Poäng: 5 av 5 (4 användare)

Snabbfakta


Namn:
Sevorex Schampo

Receptstatus:
Receptfritt

ATC-kod:
D11AC08

Läkemedelstillverkare:
CCS

Läkemedelsform och styrka:
Schampo

Mer information:
Mer information om Sevorex på LäkemedelsverketPå den här sidan kan du som användare av läsa på och dela erfarenheter och biverkningar

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation samt så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för .


Svenska nyheter och bloggar om (Sevorex)


This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news


Aftonbladet

Nu kan du bota hösnuvan på Konsum
Aftonbladet
Ica, Coop, Seven Eleven, Axfood och flera enskilda butiker ligger i startgroparna för att börja sälja medicin. ? Det har gått väldigt fort. I somras förstod vi att det skulle bli av, men inte att det skulle gå så här snabbt, säger Ulrika Andersson, som ...

mer »FacebookSenaste nyheterna

Läkemedelsverket: Förbättra patientinformationen om kopparspiral

31-01-2018

Patientinformationen om kopparspiraler behöver förbättras, anser Läkemedelsverket. En tydlig information om förväntade biverkningar behöver ges till kvinnor inför beslutet att använda kopparspiral som preventivmetod. Det är slutsatsen av den utredning som Läkemedelsverket nyligen genomfört mot bakgrund av ett stort antal inkomna biverkningsrapporter från enskilda personer. Utredningen har inte visat att det skulle finnas ett orsakssamband … Fortsätt läsa Läkemedelsverket: Förbättra patientinformationen om kopparspiral

Läs om Läkemedelsverket: Förbättra patientinformationen om kopparspiralMedicinkollen Nyheter.

Hur främjar hälso- och sjukvården hälsa hos äldre?

31-01-2018

Den 5 februari anordnar Svenska Läkaresällskapet den årliga Preventionsdagen ? State of the Art med tema ?Hälsofrämjande för äldre?. ? Hälso- och sjukvården bör inriktas mer på att främja hälsa istället för att enbart behandla sjukdomar och det gäller inte minst för patientgruppen äldre, säger Lars Jerdén, ordförande i Svenska Läkaresällskapets Kommitté för prevention. Under preventionsdagen presenteras … Fortsätt läsa Hur främjar hälso- och sjukvården hälsa hos äldre?

Läs om Hur främjar hälso- och sjukvården hälsa hos äldre?Medicinkollen Nyheter.Sjukdomar och symtom som användarna har behandlat.