Somadril comp., Tablett --

Läkemedlet Somadril comp. rekommenderas av 2 personer och rekommenderas inte av 0 personer och har därmed ett genomsnitt på 5 poäng.

Andra har använt Somadril comp. mot hjärntumör (godartad)


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Somadril comp.

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar pΠSomadril comp.
Sonja, 71 - använt mot hjärntumör (godartad)
2017-06-18-23:17:25
Jag vet inte om biverkningar men jag använde medicinen ett bra tag vid behov och hade inte missbrukat. Det var synd att det blev stoppad säkert av ngn god anledningen men ingen annan medicinen hjälpte mig sedan och jag blev tvungen att ta citalopram, mirtizapin, neproxin mot ångets/depression och värk som gjorde mig ännu mer knasigt och jag tål inte nu, jag får skakningar och är kanske resistenta vet inte. Läkare säger ingenting mot mina klagomål, verkar vara oinstressant hur dåligt jag är och svårt att ha krampar i hela kroppen/huvud. Varför somadril blev stoppad i Sverige. Det är inte alla som missbrukar medicinen men får lida på grund av andra. Det är fel tycker jag. Läkare måste förklara också om detta när en gång tidigare de har skrivit medicinen till patienter och har fått flera år och plötsligt de bestämmer att inte rekommendera denna tillsvidare utan förklaringen till???


Bildbank för Somadril

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.poäng för läkemedlet Somadril comp.
Poäng: 5 av 5 (2 användare)

Snabbfakta


Namn:
Somadril comp. Tablett --

Receptstatus:
Receptbelagt

ATC-kod:
M03BA52

Läkemedelstillverkare:
Actavis Group hf.

Läkemedelsform och styrka:
Tablett --

Mer information:
Mer information om Somadril comp. på LäkemedelsverketPå den här sidan kan du som användare av läsa på och dela erfarenheter och biverkningar

Till höger kan du se hur Medicinkollen håller koll på hur riktiga användare rekommenderar läkemedlet, och du kan förstås ge din egen rekommendation samt så kan du läsa blogginlägg och se videoklipp för .


Svenska nyheter och bloggar om (Somadril comp.)
FacebookSenaste nyheterna

Läkemedelsverket: Förbättra patientinformationen om kopparspiral

31-01-2018

Patientinformationen om kopparspiraler behöver förbättras, anser Läkemedelsverket. En tydlig information om förväntade biverkningar behöver ges till kvinnor inför beslutet att använda kopparspiral som preventivmetod. Det är slutsatsen av den utredning som Läkemedelsverket nyligen genomfört mot bakgrund av ett stort antal inkomna biverkningsrapporter från enskilda personer. Utredningen har inte visat att det skulle finnas ett orsakssamband … Fortsätt läsa Läkemedelsverket: Förbättra patientinformationen om kopparspiral

Läs om Läkemedelsverket: Förbättra patientinformationen om kopparspiralMedicinkollen Nyheter.

Hur främjar hälso- och sjukvården hälsa hos äldre?

31-01-2018

Den 5 februari anordnar Svenska Läkaresällskapet den årliga Preventionsdagen ? State of the Art med tema ?Hälsofrämjande för äldre?. ? Hälso- och sjukvården bör inriktas mer på att främja hälsa istället för att enbart behandla sjukdomar och det gäller inte minst för patientgruppen äldre, säger Lars Jerdén, ordförande i Svenska Läkaresällskapets Kommitté för prevention. Under preventionsdagen presenteras … Fortsätt läsa Hur främjar hälso- och sjukvården hälsa hos äldre?

Läs om Hur främjar hälso- och sjukvården hälsa hos äldre?Medicinkollen Nyheter.Sjukdomar och symtom som användarna har behandlat.