Sorbitankräm, Kräm

Läkemedlet Sorbitankräm rekommenderas av 14 personer och rekommenderas inte av 3 personer och har därmed ett genomsnitt på 4 poäng.

Andra har använt Sorbitankräm mot Atopisk eksem


Användarberättelser (Erfarenheter och biverkningar)


Dela med dig av din erfarenhet

Beskriv din erfarenhet av Sorbitankräm

    

Man Kvinna


<-- skriv CJKLM här.
(Säkerställer att du är en människa.)Kvinna som kommenterar på Sorbitankräm
Cecilia, 53 - använt mot Atopisk eksem
2021-04-13-10:23:31
Under 45 år har sorbitankräm varit min räddning. . När jag som Bernhard fruktansvärd atopisk eksem på hela kroppen var det sorbitankrämen som räddade mej. När jag smörjde mej med den kunde jag tex böja armar och ben . Det gick inte annars pga mycket mycket torr och lädersktig hud. Den har sedan hjälpt mej hela livet. Även att det kommit många mjukgörande krämer sedan jag var barn är det ingen som hjälpt mej så mycket mot torr hud och somgjort att hudenkänts mjuk. Lite svår att smörja innebär vad spelar det för roll när den fungerar. Det är med stor sorg som jag fått inse att det inte finns att få tag på längre.


Bildbank för Sorbitankräm

Inga bilder tillgängliga.

Rekommendera Ja/Nej?

poäng för läkemedlet Sorbitankrämpoäng för läkemedlet Sorbitankrämpoäng för läkemedlet Sorbitankrämpoäng för läkemedlet Sorbitankräminte poäng för läkemedlet Sorbitankräm
Poäng: 4 av 5 (17 användare)

Snabbfakta


Namn:
Sorbitankräm Kräm

Receptstatus:
Receptfritt

ATC-kod:
D02AC

Läkemedelstillverkare:
APL

Läkemedelsform och styrka:
Kräm

Mer information:
Mer information om Sorbitankräm på LäkemedelsverketDagens musik


Senaste nyheterna

Vaccinationsmottagningen på Norrtälje Sportcentrum kvar minst en vecka till

07-12-2021

På grund av den stora efterfrågan på vaccinationer mot covid-19 kommer Regionens vaccinationsmottagning vara kvar på Norrtälje Sportcentrum minst en vecka till, fram till 17 december. Dessutom blir det möjlighet för vaccinering för ungdomar 12-15 år tisdag den 14 december.

Läs om Vaccinationsmottagningen på Norrtälje Sportcentrum kvar minst en vecka tillMedicinkollen Nyheter.

Stoppa flytten av den högspecialiserade slutenvården Reuma, Hud och Njure från Nya Karolinska Solna- och rädda liv!

07-12-2021

Fyra överläkare i reumatologi på Nya Karolinska Solna beskriver i ett öppet brev konsekvenserna av den av sjukhusledningen föreslagna flytten av den högspecialiserade slutenvårdsavdelningen Reuma, Hud och Njure Reuma Hud och Njure (RHN B9:11). Verksamheten ska samtidigt krympas. Vi uppmanar nu sjukhusledningen på NKS och ansvarigt regionråd att omedelbart stoppa flytten och krympningen!

Läs om Stoppa flytten av den högspecialiserade slutenvården Reuma, Hud och Njure från Nya Karolinska Solna- och rädda liv!Medicinkollen Nyheter.
Sjukdomar och symtom som användarna har behandlat.