Pressinbjudan: Vårdens viktiga vägval – Valdebatt i Västra Götalandsregionen

Västra Götaland vill vara en attraktiv och internationellt konkurrenskraftig region inom Life Science. Genom stark forskning, avancerad produktion och en innovativ hälso- och sjukvård vill man skapa värde för såväl medborgare som patienter. Hur de olika partierna vill nå dit är temat för Lifs första regionala valdebatt om vårdens framtid.
Läs mer

Kvinnors hälsa i fokus på WTA Madrid Open

Tennislegendarerna och tillika canceröverlevarna Martina Navratilova och Carla Suarez Navarro deltog i en paneldiskussion på Mutua Madrid Open om den livräddande betydelsen av tidig upptäckt och behandling.

Evenemanget anordnades som ett led i Hologic WTA Tours mission att verka för kvinnors hälsa över hela världen. I panelen deltog även Jose Yebra för Hologic och WTA:s president Micky Lawler.
Läs mer

BICO förvärvar Allegro 3D och dess nya ljusbaserade 3D-bioprintingteknik

BICO meddelade nyligen att bolaget förvärvar Allegro 3D och dess nya ljusbaserade 3D-bioprintingteknik. Förvärvet av Allegro 3D och dess ljusbaserade 3D-bioprintingteknik stärker BICO Bioprintings position som global marknadsledare inom 3D-bioprinting ytterligare. BICO har en gedigen portfölj med bioprintrar baserade på extruderings-, 2PP- samt DLP-teknik.
Läs mer