Den svenska kosttillskottstillverkaren ISIKOST etablerar samarbete med det kanadensiska landslaget

Den svenska kosttillskottstillverkaren ISIKOST etablerar samarbete med det kanadensiska landslaget
Canada functional fitness federation

Sedan tidigare bedriver ISIKOST anti-dopingkampanjer gemensamt med det svenska förbundet för funktionell fitness vilket är en av de främsta anledningarna till att samarbetet nu utökas med att bolaget går in som huvudsponsor åt det kanadensiska förbundet.

Vi är mycket stolta över att få denna unika möjlighet genom ett samarbete med Kanada. Det är en av de absolut ledande nationerna inom Crossfit och funktionell träning.

Samarbetet är snarlikt de ISIKOST sedan tidigare har med både det svenska och norska förbundet, fokus ligger till stor del inom anti-doping. Avtalet löper per den sista december 2020. ISIKOST innehar även namnrättigheterna vid de nationella mästerskapen vilka fungerar som officiella uttagningar till den kanadensiska VM truppen.

Under denna korta period har ISIKOST positionerat sig som en av de mer intressanta aktörerna på världsmarknaden och bolaget går en intressant framtid till mötes,

Genom egen produktion i Stockholm levererar ISIKOST vitaminer och kosttillskott av högsta kvalité med full spårbarhet i form av variation av de näringsämnen kroppen kan tillgodogöra sig.

ISIKOST vill göra kost och hälsa enklare, för alla. Vad ska man äta och inte? Är det skillnad mellan näringsämnen i kosttillskott och vår vardagliga mat? Vilka kosttillskott behöver just jag? Genom kortfattad, lättbegriplig information som faktiskt gör det lättare för dig att må bra.