Inger West ny marknad- och försäljningsdirektör på LloydsApotek

Inger West ny marknad- och försäljningsdirektör på LloydsApotek

LloydsApotek har rekryterat Inger West som ny marknad- och försäljningsdirektör. Inger West kommer senast från Telenor.

Inger West har mångårig erfarenhet från marknads- och försäljningsarbete inom retail och FMCG i både Sverige och Norden. Inger har tidigare arbetet på bl a Kicks, Duka, MQ, Disney, Akademibokhandeln och Bokus.

– Jag är mycket glad över att Inger West har tackat ja till rollen som marknad- och försäljningsdirektör. Hon kombinerar sin breda yrkeserfarenhet med en passionerad, personlig och tillförlitlig personlighet vilket gör Inger perfekt för LloydsApotek. Vi är övertygade om att Inger, med denna kombination kommer att ha en väldigt positiv inverkan på vår vision att bidra till en hälsosammare värld där människor kan leva livet till dess fulla potential, säger VD Thomas Bornemann om den nya rekryteringen.

– LloydsApotek är ett mycket professionellt företag med kompetent personal och väldigt välskötta apotek. Jag ser fram emot att vara med och bidra till LloydsApoteks fortsatta positiva utveckling, säger Inger om möjligheten att jobba på LloydsApotek.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Thomas Bornemann, VD LloydsApotek, tel: 072 711 65 21
alt. LloydsApotek Presskontakt, tel: 072-711 65 37 

LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010 under det tidigare namnet DocMorris. I september 2015 har LloydsApotek 80 apotek fördelade på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek växer och expanderar med e-handel för receptbelagda läkemedel. LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk.

LloydsApotek drivs av Admenta Sweden AB som ägs av Celesio Group, ett av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsovårdsområdet. Koncernen är verksam i 14 länder runt om i världen och sysselsätter cirka 39 000 människor. Amerikanska McKesson Corporation är huvudägare i Celesio med ett innehav av mer än 75 procent av aktierna.