Knightec fortsätter sin expansion och hyr toppvåning i Solna United

Knightec fortsätter sin expansion och hyr toppvåning i Solna United

Knightec blir den första hyresgästen att flytta in på plan 13 i Solna United. Totalt hyr Knightec 1500 kvm som kommer att förvandlas till ett ledande innovations- och produktutvecklingscenter i Stockholm.

Det nya Stockholmskontoret med inflyttning 2019 blir en ny modell för Knightec som förstärker det öppna och drivna arbetssätt företaget är känt för. “Vårt nya kontor i Stockholm är ett tecken på vår starka tillväxt och en investering i framtiden,” säger Knightecs VD Dimitris Gioulekas. ”Vi bygger ett konsultbolag som är bättre än alla andra, med en starkare kultur och ett långsiktigt fokus på det som skapar värde i ett konsultföretag – kunder och medarbetare. Den tanken förverkligar vi genom en nyskapande arbetsplats.”

De moderna lokalerna inreds för nya arbetssätt, med aktivitetsbaserade ytor, egna rum för projektgrupper, moderna konferensrum och plats för möten i olika former. ”Våra nya lokaler öppnar upp nya sinnen med nya sätt att interagera, dela kunskap och samarbeta”, säger Sanna Ohlson, konsult och team leader på Knightec.

Knightec har ett ständigt ökande antal nya projekt med stora kunder och levererar mervärde som en strategisk partner. Ett större ansvar gentemot kunderna kräver större lokaler och modernare arbetssätt. Dimitris ser ett behov att dubbla Stockholmskontoret till 450 medarbetare inom tre till fyra år”. De närmsta fem åren kommer Knightec växa till att bli en av de riktigt stora aktörerna. Stockholm är första steget, men Knightec siktar mot 1,5 miljard i omsättning i framtiden och den tillväxten sker i hela landet”.

”Vi är glada över att Knightec flyttar till Arenastaden och Solna United. Det är ett spännande företag, vars krav på sitt nya Stockholmskontor inspirerar oss och är ett bra exempel på att framtidens kontorslösningar kommer vara både trivsamma och funktionella”, säger Fredrik Lantz, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter. 

Knightec är ett snabbväxande konsultbolag som erbjuder specialisttjänster för lönsammare produktutveckling, från idé till en kvalitetssäkrad produkt. Företaget är verksamt inom Fordon, Life Science, Försvar, Energi, Förpackning och Industri. Vår vision är att förändra vår bransch genom nya affärsmodeller baserade på kundvärde. Mer information om Knightec finns på http://www.knightec.se.