Nu lanseras Swebar Low Sugar i ytterligare 4 nya goda smaker!

Nu lanseras Swebar Low Sugar i ytterligare 4 nya goda smaker!

Sveriges mest sålda proteinbar kommer nu i fyra nya smaker med lågt sockerinnehåll. Swebar Low Sugar innehåller 30 % protein per proteinbar och mindre än 1,5 g socker.

”Efterfrågan på proteinbars med lågt sockerinnehåll växer ständigt, vi har därför satsat på att utvecklat vårt nya Swebar Low Sugar-sortiment med ytterligare fyra nyheter – Toffee Coconut och White Chocolate & Raspberry med god crisp och Triple Chocolate och Chocolate & Creamy Mint med en såskanal i mitten. Detta innebär att vi nu har ett brett Low Sugar sortiment med hela åtta goda och innovativa smaker” – Sara Persson, Assistant Brand Manager Dalblads.

Swebar Low Sugar Toffee Coconut är en oemotståndlig toffee bar med touch av kokos! Omsluten av krisp och kolalager samt toppad med mjölkchoklad!

Swebar Low Sugar White Chocolate & Raspberry har en fräsch smak av syrligt hallon och vit choklad – ljuvlig kombination!

Swebar Low Sugar Triple Chocolate – för chokladälskaren kort och gott!

Swebar Low Sugar Chocolate & Creamy Mint har en mustig chokladsmak som matchar perfekt med den friska mintsåsen i mitten!

De 4 nya smakerna kommer att finnas i välsorterade livsmedelsbutiker från och med v. 4.

Har ni några frågor om våra nya bars så tveka inte att kontakta mig!

Sara Persson,
Assistant Brand Manager Sport & Weight Mobile: +46 734 01 48 62 sara.persson@midsona.se

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.